Er zijn twee dingen die me vandaag bezighielden: Waarom heb ik de mineola niet eerder ontdekt en Photoshop is een geweldige tool om juist als schilder mee aan de gang te gaan. Ik ben geen expert in Photoshop, eigenlijk ben ik er nog maar een paar dagen mee bezig. Maar ik ontdek de vele voordelen. Niet alleen word je elke dag weer verrast door de effecten en lagen die je kan aanbrengen. Het is ook een manier om snel bepaalde effecten uit te proberen. De Undo-knop is immers niet ver weg.  

Wat betreft de mineolas… Met deze vrucht kan ik zelfs uitzien naar mijn dagelijkse fruithap. Ik wil geen reclame maken op mijn site, maar deze kruising tussen de mandarijn  en een grapefruit is goddelijk. De smaak is friszuur. Mineola’s zijn ook  nog eens gemakkelijk te pellen. De kleur van de schil en het vruchtvlees is prachtig oranje.

Deze twee verdienen vandaag een kransje.

There are two things that occupied me today: Why didn’t I detect the Mineola previously and Photoshop is a great tool for a painter to get going. I am no expert in Photoshop. In fact I am only using it for a very short time. But I as a artist see the benefits. Not only am I surprised every day by the results, it’s also a way to quickly try out some effects. Surely the undo button is not far away.

Regarding the mineolas … With this fruit, I can even look forward to my daily health snack. I would not advertise on my site, but this hybrid of tangerine and a grapefruit is divine. The taste is tart. Mineola’s are also easy to peel. The color of the peel and orange flesh is beautiful.

These two deserve a wreath….

Advertenties